Prosoape de uz personal

Prosoape hotel

© 2013. Green Comtext srl. Toate drepturile rezervate.

Galerie

Bine ați venit pe site-ul web al SC Green Comtext SRL!

Prosoape baie, prosoape hoteliere, lenjerii, textile

 

    Societatea noastră importă prosoape baie, prosoape hotel, lenjerii hotel și materiale textile pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună calitate, la cele mai mici preturi.

    Acordăm o atenție deosebită calității produselor și serviciilor noastre. Puteți găsi on-line informații detaliate legate de produsele și serviciile noastre sau puteți contacta echipa noastră de asistență clienți pentru ajutor.

Prosoape Hotel

   Producem lenjerii si prosoape care se adresează diferitelor categorii de hoteluri/pensiuni și restaurante, de la cele simple până la cele de lux. Acest lucru se datorează diversității suportului textil din care putem confecționa articolele: sifon, tercot, perkal, damasc, damasc satinat

   Prosoapele hoteliere pe care le oferim pot avea diverse culori,  de o calitate excelenta(100% bumbac) și au gramaje cuprinse între 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.

  De asemenea comercializăm Halate de baie, huse de protectie, perne, pilote si consumabile hoteliere (papuci de unica folosința, șampon, săpun, gel de duș, trusă de bărbierit, periuțe de dinți, set dentar, etc.)


Prosoape de uz casnic

  Societatea noastră se adresează și consumatorilor casnici care pot cumpăra de la noi prosoape baie, lenjerii, perne, tricouri. 

   Prosoapele pot avea diverse culori,  de o calitate excelenta (100% bumbac) și au gramaje cuprinse intre 380, 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.


    Produsele noastre pot fii achiziționate din magazinele noastre online specializate:

         Prosoape Hoteliere: www.prosoapehotel.ro

         Prosoape de uz Casnic: www.prosoape.eu


    De asemenea pentru o ofertă personalizată puteți să vă adresați in scris la :

        Prosoape Hoteliere: prosoape.hotel@yahoo.com 

        Prosoape de uz Casnic: prosoape.eu@gmail.com

     sau telefonic la 

        Prosoape Hoteliere: 0730556768 

        Prosoape de uz Casnic: 0761613201